КАСИОПЕС щори, дограма и PVC профили

Щори и дограма на народна цена.

5 предимства на външните ролетни щори

щори варна vanshni-pvc-roletni-shtori

Защита от крадци

Задача която външните ролетни щори изпълняват във вашия дом, офис и магазин. Ако отсъствате, те ще защитят вашия имот. Насладете се на неприкосновенността на личния си живот.

Защита от слънце

Хладина в горещите летни дни. Предпазете завесите, килима, мебелите, уредите и вещите си от избеляване.

Защита от атмосферни влияния

Надеждна защита от вятър, дъжд и сняг. Предпазете дограмата си и си осигурете спокойствие и в най-лошите дни от годината.

Защита от външни шумове

Намаляват нивото на шум в стаята за по-комфортна работа в офиса или почивка в дома Ви.

Пестене на електрическа енергия

Допълнителната въздушна камера между щората и дограмата осигурява изолация на дома. Пестите и от отопление, и от охлаждане.

Сигурност плюс затъмнение за вашия дом, офис, вила ...

Удобствата на ролетните щори с преден монтаж са много, но основното е че могат да бъдат монтирани на съществуващата дограма без значение дали тя е дървена, алуминиева или PVC. Елегантно решение за засенчване на тераси и без да са остъклени. В зависимост от изискванията на клиента външната ролетна щора може да бъде с правоъгълно сечение на кутията, със скосено под 45 сечение, както и с затворена от три или четери страни кутия. Изборът на ламели освен по размери се разширява и от материалите за тяхното производство, и от цветовата палитра. Ние предлагаме външни ролетни щори изработени с PVC и AL ламели с височина 37,5 и 39 мм в различни цветове. PVC ламелите гарантират добра топлоизолация поради производството им от термоизолационен материал. За по-добра защита предлагаме и завършващ осигурителен елемент изработен от твърд алуминий с гумено уплътнение за идеален завършек на ролетната щора. Съвременният начин на живот налага все по-високи стремежи за реализация на възможно най-добри енергийни икономии. Отличните топлоизолационни качества на външните ролетни щори ги правят задължителен елемент на съвременното енергоефективно жилище. Външните ролетни щори подчертават индивидуалния стил на Вашия дом, предлагайки Ви различни геометрични решения и индивидуален цветови избор на всички видими детайли. Хармонично се вписват в оформлението на прозореца и стената. Елегантно решение за тераси, осигуряващо оптимално падане и разпределяне на светлината и надеждна защита от вятър, дъжд и сняг, без да е наложително тяхното остъкляване. Оптималното протичане на изотерми, осигурява по-високи температури на вътрешните повърхности и предотвратява появата на конденз. С постоянно нарастващия гредски шум и повишените изисквания за комфорт, шумоизолацията е повече от всякога задължителна. Външните ролетни шори са Ваш надежден партньор в борбата с шума и спомагат за домашния комфорт и спокойствие. Полицейските доклади показват, че в три от четири случая на кражби, извършителите влизат през прозорци и врати на тераси. Много от тези кражби могат да бъдат осуетени от механични ситеми за допълнителна сигурност, каквито са външните ролетни щори, които не могат да бъдат бързо и безшумно преодолени. И не на последно място ние поставяме отговорността за природата, предлагайки Ви напълно рециклируем продукт, осигуряващ намаляване на енергийните загуби и потреблението на електрическа енергия за отопление и охлаждане на жилището.