Щори, дограма и PVC профили
Щори, дограма и PVC профили

За нас

About Us

Дълга история на надежден партньор

Ние сме един от най-големите производители на PVC профили за външни ролетни щори и аксесоари за тях. В момента сме доставчик за множество клиенти на едро от цялата страна, разполагаме със собствена фабрика с цехове за екструдиране на PVC профили и шприцоване на аксесоари за външни ролетни щори, външни щори, вътрешни щори, AL дограма, PVC дограма и стъклопакети. Официален дистрибутор сме на световният лидер в моторизацията и автоматизацията Somfy. Член сме на Камара на строителите в България и сме сертифицирани по ISO 9001.

По години

Започваме дейността си през 1990 година. Първоначално се занимаваме с търговия със строителни материали, строителство и ремонтни работи на обществени, производствени и жилищни сгради.
1990
Започваме производство и монтаж на външни PVC ролетни щори. Материала за производството се внася от Гърция.
1993
Стартираме собствено производство на профили и аксесоари за PVC ролетни щори, успоредно с това започваме да изработваме и монтираме AL дограма.
1997
Закупихме първите машини за производство на PVC дограма. Продължихме и развитието на производството на профили за външни ролетни щори, като открихме нова линия. С разширяването на пазара се разширява и производствената ни база.
1998
За да отговорим на повишеното търсене и да се скъсят сроковете за изработка разширихме собственият стъкларски цех като за целта построихме ново хале.
1999
Разширихме пазара си на едро като открихме склад за материали за външни ролетни щори на едро и в гр.Варна.
2004
Предлагаме боядисване на PVC профили по немска технология с екологично чисти бои и гарантирано качесво. Към този момент сме единствените в България предлагащи тази услуга!
2006
След усилени преговори на нашият мениджърски екип сключихме дългосрочни догвори за доставка на PVC профили за окачени фасади на световните лидери в строителството на небостъргачи.
2007
С увеличаване на предлаганите продукти ние се стараем да удовлетворим всички нужди на своите клиенти. От 2008 година предлагаме орханителни ролетки и ролетни гаражни врати.
2008
Разширихме вариантите за слънцезащита чрез нова система за външни ролетни щори К45 със затворена кутия и изключително лесен и бърз монтаж.
2013
От 2014 година сме официален представител на международният лидер в моторизацията и автоматизацията SOMFY.
2014
Привлякохме повече професионални партньори и разширихме продуктовата си палитра за вътрешни щори, външни щори и дограма. Продължаваме с разработването на качествена слънцезащита и през 2016 година ще представим нов модел външна ролетна щора.
2015
В началото на 2016 година представихме най-атрактивният ни модел на външна ролетна PVC щора с отварящи се ламели тип "Кепенец" К50.
2016
Разширихме гамата си от външни вградени ролетни щори. Добавихме външна вградена алуминиева термо щора в три размера на кутията и външна вградена тунелна щора.
2019
Представихме следващото поколение на моторизацията за външни ролетни щори от SOMFY RS100 през 2021 година.
2021
В края на 2022 година след изграждане на собствен склад за моторизация и автоматизация на Somfy станахме надежден доставчик и на множеството наши дистрибутори на едро.
2022